top of page

Personal

Vårt HR Personal System i ProdSys gir deg muligheten til å streamline HR-prosessene dine, noe som resulterer i en mer effektiv og effektiv organisasjon. Det gir deg kontroll over informasjon om dine ansatte, slik at du alltid har et oppdatert og nøyaktig bilde av arbeidsstyrken din.

Med en enkel og intuitiv brukerflate kan du enkelt håndtere alt fra opprettelse av stillingsbeskrivelser til håndtering av ferie- og permisjonsønsker. Dette gir deg mer tid til å fokusere på andre viktige aspekter av HR-arbeidet ditt, som for eksempel rekruttering, utvikling av ansatte og forbedring av arbeidsforhold.

I tillegg gir HR Personal System deg en enkel måte å holde oversikt over arbeidsforholdene til dine ansatte. Du kan enkelt se hvem som har ferie eller permisjon, og du kan også godkjenne eller avvise ferieønsker med et enkelt klikk.

Alt i alt vil ProdSys HR Personal System hjelpe deg med å skape en mer effektiv og effektiv organisasjon ved å gjøre HR-prosessene enklere og mer oversiktlige. Prøv det i dag for å oppleve forskjellen selv!

ProdSys ERP Ansattkort
bottom of page