top of page

ProdSys internasjonalt

ProdSys et globalt system for virksomheter over hele verden.

ProdSys ERP's internasjonale grensesnitt er en svært nyttig funksjon for bedrifter med kunder og avdelinger i forskjellige land. Systemet støtter mer enn 30 forskjellige språk, inkludert støtte for språktegn, noe som gjør det enkelt for brukerne å velge det språket som passer best for deres behov.

Med denne funksjonen kan kunder ha avdelinger i ulike land, med hver avdeling som jobber i sitt eget språk, inkludert deres respektive språktegn. Dette gir en mer effektiv måte å samarbeide på tvers av landegrenser og støtter bedriftenes vekst og utvidelse.

ProdSys ERP's internasjonale grensesnitt inneholder også avanserte språkfunksjoner, slik som oversettelse av rapporter, skjermbilder og andre viktige elementer i systemet. Dette betyr at brukerne alltid vil få en konsistent opplevelse uavhengig av hvilket språk de velger å bruke, inkludert støtte for språktegn.

I tillegg til å støtte en rekke forskjellige språk, har ProdSys ERP også evnen til å fungere i alle valutaer. Dette gjør det enkelt for bedrifter med avdelinger i forskjellige land å håndtere økonomiske transaksjoner på en enkel og effektiv måte.

Med støtte for alle valutaer, kan bedrifter operere i deres lokale valuta, mens de samtidig kan se og analysere økonomiske data i en felles valuta. Dette gir en mer oversiktlig og samordnet tilnærming til økonomisk styring og gjør det enklere å samarbeide og dele informasjon på tvers av landegrenser

Alt i alt gjør ProdSys ERP's internasjonale grensesnitt det enkelt for bedrifter å samarbeide på tvers av landegrenser, mens de støtter en rekke forskjellige språk og gir en konsistent opplevelse for brukerne, inkludert støtte for språktegn. Dette er en viktig funksjon for moderne bedrifter som ønsker å vokse og utvide seg globalt.

ProdSys ERP Ordreoversikt på engelsk
ProdSys ERP Engelsk oversatt ordrebekreftelse via ProdSys ERP
bottom of page