top of page

ProdSys CRM

Samler all kontaktinformasjon og salgsprosesser på et sted.

Kunde og leverandøroversikt

ProdSys CRM er et integrert programvaresystem som gir bedrifter muligheten til å håndtere sine kunderelasjoner og markedsføringsaktiviteter på en effektiv måte. Systemet kombinerer funksjoner for kundebehandling, salg, oppfølging og markedsføring i en enkelt løsning, og gir bedriften en helhetlig oversikt over sine kunderelasjoner.

Med ProdSys kan bedriften enkelt lagre og administrere kundedata, inkludert kontaktinformasjon, salgshistorikk og kommunikasjonshistorikk. Dette gir bedriften muligheten til å tilpasse sin kundebehandling til den enkelte kunden og sikre at kunderelasjonen blir optimalt ivaretatt.

Systemet har også en avansert salgsstyringsfunksjon, som lar salgsrepresentanter planlegge og følge opp sine salgsmøter, og gir bedriften muligheten til å følge opp salget av produkter og tjenester. ProdSys CRM gir også muligheter for automatisert markedsføring, slik at bedriften kan sende målrettede e-poster og annonser til sine kunder.

Alt i alt gir ProdSys ERP CRM bedriften en effektiv måte å håndtere sine kunderelasjoner og markedsføringsaktiviteter på, og gir en helhetlig oversikt over kunderelasjoner, salg og markedsføring. Dette støtter bedriften i å øke sine salg og å bygge langsiktige, lojale kunderelasjoner.

bottom of page