top of page

Logistikk

Bestilling

Innkjøpsmodulen i ProdSys ERP-systemet inkluderer en funksjon for å avregne ordrer eller hele innkjøpsbehovet. Denne funksjonen gir brukerne mulighet til å effektivt administrere innkjøpsprosessen, inkludert å følge opp ordrer, bekrefte levering av varer og avregne betalinger til leverandører.

ProdSys ERP Bestilling til leverandør
ProdSys ERP bestillingsrapport

Automatikk

Koblingen mellom bestillingsmodulen og ordremodulen bidrar til å sikre at kundebehovene blir oppfylt på en effektiv og tidsriktig måte. Når en kunde bestiller en vare, blir denne informasjonen automatisk overført til ordremodulen, hvor den blir behandlet og prosessert videre.

Varebeholdning artikler og produkter.

ProdSys ERP-systemet gir en detaljert oversikt over varebeholdningen og bevegelsene til varene. Dette bidrar til å sikre en effektiv håndtering av varebeholdningen og gir bedriften mulighet til å ta informerte beslutninger om varestrategier.

Varebeholdningsmodulen i ProdSys ERP-systemet gir en real-tid oversikt over varebeholdningen på hver lokasjon, inkludert antall enheter tilgjengelige, minimums- og maksimumsbeholdningen, og varebeholdningsverdien. Dette gir bedriften mulighet til å spore varebeholdningen og sikre at den er tilstrekkelig til å oppfylle kundebehovene.

Bevegelsesmodulen gir en detaljert oversikt over bevegelsene til varene, inkludert inn- og utgående varer, overføringer mellom lokasjoner og justeringer av varebeholdningen. Dette gir bedriften mulighet til å spore bevegelsene til varene og sikre at de blir håndtert på en effektiv måte.

Alt i alt bidrar oversikten over varebeholdningen og bevegelsene i ProdSys ERP-systemet til å sikre en effektiv og pålitelig håndtering av varebeholdningen, noe som gir bedriften mulighet til å ta informerte beslutninger om varestrategier og sikre at varene er tilgjengelige der de er nødvendige.

ProdSys ERP Lagersystem lagerbeholdnings skjermbilde

Multivarehus 

ProdSys ERP-systemet inkluderer en funksjon for multivarehus, noe som gir bedriften mulighet til å håndtere og administrere varebeholdningen på flere lokasjoner.

ProdSys ERP Varehus/Lokasjons behandler
ProdSys ERP Varetelling

Varetelling

Varetelling i ProdSys ERP system kan enkelt utføres ved hjelp av en PC, nettbrett eller telefon. ProdSys ERP tilbyr en mobilvennlig løsning for varetelling, noe som gir deg muligheten til å utføre denne oppgaven når som helst og hvor som helst.

Frakt

Forsendelsesmodulen i ProdSys ERP-systemet inkluderer også en funksjon for å bestille frakt. Modulen tillater brukerne å effektivt administrere forsendelsesprosessen, inkludert å registrere forsendelsesdetaljer, generere forsendelsesetiketter og spore forsendelser.

 

Brukerne kan også sammenligne forskjellige fraktalternativer og velge den mest økonomiske og effektive løsningen for hver enkelt forsendelse. Modulen gir også mulighet for å generere rapporter om forsendelseskostnader og leveringstider.

ProdSys ERP Frakt

Inkluderingen av fraktbestillingsfunksjonen i ProdSys ERP-systemet bidrar til å effektivisere og automatisere forsendelsesprosessen, noe som gir bedriften mulighet til å levere varer til kundene på en mer pålitelig og tidsriktig måte.

bottom of page