top of page
Anchor 5

Arbeidslister

Elektronisk distribusjon av produksjonsunderlag

ProdSys erp system har et intuitivt og brukervennlig skjermbilde for produksjonsunderlag. Det lar brukeren enkelt ta ut en jobbliste, kappliste, tegninger, illustrasjoner, registrere timer med ett klikk, fremdrift og avvik, samt legge til nye skjemaer.

Jobblisten viser alle aktuelle jobber med relevant informasjon, som for eksempel ordre nr, beskrivelse, status og fremdrift. Kapplisten gir en oversikt over alle materialer og komponenter som er nødvendige for en jobb, samt deres tilgjengelige mengde.

Tegninger og illustrasjoner gir visuell representasjon av produktet og hjelper brukeren med å forstå produksjonsprosessen. Registrering av timer lar deg spore arbeidstiden for hver jobb og fordele den på riktig ansatt.

Sporing av fremdrift og avvik gjør det mulig for brukeren å identifisere eventuelle forsinkelser eller utfordringer i produksjonsprosessen og tilpasse seg deretter.

Endelig lar dette skjermbildet brukeren legge til nye skjema og oppdatere eksisterende informasjon når som helst. Dette sikrer at all informasjon om produksjonen er oppdatert og tilgjengelig for brukeren.

Alt i alt gir ProdSys erp system et komplett og effektivt skjermbilde for produksjonsunderlag, som lar brukeren enkelt håndtere produksjonsprosessen fra start til slutt.

ProdSys ERP Stasjonsfremdrifts rapportering
ProdSys ERP Jobbkort
ProdSys tegningsverktøy
ProdSys ERP kartfremviser
bottom of page