IT Arbeid

Hva er ERP?

Her finner du alt du trenger å vite

E-nterprise

R-esource

P-lanning

Foretakssystemer som de kalles på godt norsk er brukt i alle typer bedrifter.

De effektiviserer og skaper en forutsigbar fremtid for bedrifter verden rundt. Driver du en bedrift av hvilken som helst sort vil du ha nytte av ERP!

Profesjonelt
 

Verktøykasse

ERP kan sammenlignes med en verktøykasse. Hvor du har alle dine digitale verktøy på en plass. Dette gjør det lettere å holde styr på bedriften din.    

Kontroll

For å få kontroll over bedriften din må du ha oversikt og verktøyene til å ta de rette avgjørelsene. ERP systemer samler alt dette på en plass!

Effektivisering

Tid og penger. Vi i ProdSys vet hvor viktig det er å få mest mulig verdi ut ifra pengene og tiden man invisterer i bedriften. Med ProdSys vil du få alle dine digitale verktøy på en plass. Du kan du bruke mer tid på å være produktiv og kosteffektiv. 

Grip dine ideer!

Med ProdSys har du alle verktøyene en produksjon trenger samlet på en plass. Dette gjør det lett å transformere dine planer og ideer til gode og lønnsomme produkter.

Planlegging

Med ProdSys er fremtiden mer forutsigbar. Du kan bruke ProdSys for å bygge grunnlag til planleggingen din. Eller så kan du bruke ProdSys til å analysere allerede eksisterende data, dette vil gi deg deg et utgangspunkt for å jobbe fremover

Ta kontakt

Ønsker du ett effektivt produksjons system?

Velg ProdSys!

Strandgaten 49 

4370 Egersund

92223122

46676920

© 2018 by PSIT Software as

  • Facebook Social Ikon
  • Linkedin Sosiale Ikon
  • YouTube Social Ikon
  • Twitter Social Ikon